Kangasalan Englanninkielinen Leikkikoulu
leikkikoulu@enkku.fi
www.enkku.fi

YHDISTYS

Kangasalan Englanninkielisen Leikkikoulun kannatusyhdistys ry on perustettu Kangasalla vuonna 1973. Perustamiskirjan ja sääntöjen mukaan yhdistyksen tarkoituksena on tukea ja johtaa englanninkielisen leikkikoulun toimintaa Kangasalan kunnassa.

Kannatusyhdistyksen jäseneksi liittyvät kunkin leikkikoulun aloittavan lapsen huoltajat, mutta jäseneksi saavat liittyä muutkin, jotka haluavat edistää yhdistyksen tarkoitusta.

Yhdistys kokoontuu vuosikokoukseen kevättalvella ja valitsee itselleen johtokunnan. Kannatusyhdistyksen johtokunta kokoontuu noin kerran kuukaudessa. Johtokunta mm. valvoo leikkikoulun toimintaa, päättää leikkikoulun toiminta-ajoista ja leikkikoulumaksuista ja huolehtii leikkikoulunopettajien työnantajatehtävistä.